Studenten pakket in Oudewater

Gezinspakket

De Studenten pakket biedt een specifieke en uitgebreide dekking voor een studenten prijsje. Studiereizen naar het buitenland? De uitgebreide doorlopende reisverzekering en de laptop verzekering met werelddekking zorgen voor het onbezorgde gevoel. Ook voor uitwonende studenten is de Studenten pakketpolis een oplossing. Na het invoeren van een aantal persoonsgegevens krijgt u een overzicht met alle mogelijke verzekeringen en de kosten per jaar.

Aansprakelijkheidsverzekering voor studenten

De aansprakelijkheidverzekering dekt de financiële gevolgen, wanneer de student aansprakelijk wordt gesteld voor de geleden schade van anderen. De premie is vanaf plusminus € 24,- per jaar.

Studiereizen naar het buitenland?

De doorlopende reisverzekering voor studenten biedt 365 dagen per jaar werelddekking voor ongevallen, hulp bij schade en wegens omstandigheden terugkeren naar het vaderland. Ook spoedeisende en niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland is bij de studenten pakket gedekt. Er geldt geen eigen risico. Uitzondering is reisbagage waarvoor een eigen risico geldt van € 50,-. De reisverzekering zorgt voor een onbezorgd gevoel tijdens vakanties, studiereizen en stages. De dekking wordt afgegeven vanaf plusminus € 20,- per jaar.

Laptopverzekering voor studenten

Elke student is tegenwoordig in het bezit van een notebook, laptop of pc. De laptopverzekering biedt de student de kans om hun laptop tegen diefstal en schade te verzekeren.

Uitwonend? Geen probleem

Ook voor uitwonende studenten is de studenten pakketpolis een oplossing voor noodzakelijke dekkingen. De inboedelverzekering dekt de financiële gevolgen van ondermeer brand, roet, rook, schade door water, storm, inbraak, diefstal, schroeien en ontploffing in huis. Dit met een verzekerde som van € 10.000,-.
De studenten pakketpolis biedt de in- en uitwonende student een complete dekking voor een scherpe premie.