Triple A assurantiën & hypotheken

Triple A assurantiën & hypotheken geeft u financiële energie. Dat doen we door een verzekeringsadvies te geven dat nauwkeurig is afgestemd op úw situatie. Persoonlijk, deskundig en zonder gedoe. Of u nu particulier, MKB’er of ZZP’er bent, u krijgt de financiële oplossing die bij u past. Door onze jarenlange ervaring en onafhankelijke positie bieden we altijd maatwerk. En eventuele schades handelen we snel en vakkundig af. Zo krijgt u een no-nonsense oplossing met een persoonlijke benadering.

Zakelijk

Met de juiste bedrijfsverzekeringen zorgt u voor de continuïteit van uw bedrijf, juist als er iets gebeurt. Elke onderneming is natuurlijk verschillend. Daarom brengen we de risico’s voor uw onderneming in kaart. En bent u gewoon goed verzekerd tegen de risico’s die ú wilt afdekken. Daarbij geven we u deskundig advies over uw keuze. U kunt ook kiezen voor ons complete en voordelige MKB-pakket.

ZZP’er

Veel ZZP’ers zijn niet of onvoldoende verzekerd. Terwijl bijvoorbeeld verzekeringen voor aansprakelijkheid, rechtsbijstand en arbeidsongeschiktheid essentieel zijn. Omdat de ene ZZP’er de andere niet is, krijgt u advies op maat over verzekeringen die voor ú van belang zijn. Daarbij zorgen we er ook voor dat u niet dubbel verzekerd bent of te veel betaalt voor uw verzekeringen. Dat kan ook met ons complete en voordelige ZZP-pakket.

Particulier

Wilt u uw gezin en bezit gewoon goed verzekeren? Dan geven we u daarover graag deskundig advies. Uitgangspunt is altijd: wat heeft ú nodig en wat is voor ú het beste? Daarnaast bieden we hypotheken van een groot aantal geldverstrekkers. We geven u graag hypotheekadvies dat precies aansluit bij uw persoonlijke (woon)situatie, nu en in de toekomst.

Persoonlijk, deskundig en laagdrempelig

Dick van Beuzekom is in 2012 Triple A assurantiën & hypotheken gestart. In 2019 is het roer overgenomen door zijn zoon Lars. Inmiddels bestaat het team uit 9 personen verspreid over twee vestigingen. Wij helpen u graag om uw zaken goed te regelen, of u nu particulier, ZZP'er of MKB-ondernemer bent.

Lars van Beuzekom

Ton van Setten

Raymond Imbens