Triple A assurantiën & hypotheken

Triple A assurantiën & hypotheken geeft u financiële energie. Dat doen we door een verzekeringsadvies te geven dat nauwkeurig is afgestemd op úw situatie. Persoonlijk, deskundig en zonder gedoe. Of u nu particulier, MKB’er of ZZP’er bent, u krijgt de financiële oplossing die bij u past. Door onze jarenlange ervaring en onafhankelijke positie bieden we altijd maatwerk. En eventuele schades handelen we snel en vakkundig af. Zo krijgt u een no-nonsense oplossing met een persoonlijke benadering.

Zakelijk

Met de juiste bedrijfsverzekeringen zorgt u voor de continuïteit van uw bedrijf, juist als er iets gebeurt. Elke onderneming is natuurlijk verschillend. Daarom brengen we de risico’s voor uw onderneming in kaart. En bent u gewoon goed verzekerd tegen de risico’s die ú wilt afdekken. Daarbij geven we u deskundig advies over uw keuze. U kunt ook kiezen voor ons complete en voordelige MKB-pakket.

ZZP’er

Veel ZZP’ers zijn niet of onvoldoende verzekerd. Terwijl bijvoorbeeld verzekeringen voor aansprakelijkheid, rechtsbijstand en arbeidsongeschiktheid essentieel zijn. Omdat de ene ZZP’er de andere niet is, krijgt u advies op maat over verzekeringen die voor ú van belang zijn. Daarbij zorgen we er ook voor dat u niet dubbel verzekerd bent of te veel betaalt voor uw verzekeringen. Dat kan ook met ons complete en voordelige ZZP-pakket.

Particulier

Wilt u uw gezin en bezit gewoon goed verzekeren? Dan geven we u daarover graag deskundig advies. Uitgangspunt is altijd: wat heeft ú nodig en wat is voor ú het beste? Daarnaast bieden we hypotheken van een groot aantal geldverstrekkers. We geven u graag hypotheekadvies dat precies aansluit bij uw persoonlijke (woon)situatie, nu en in de toekomst.

Persoonlijk, deskundig en laagdrempelig

Dick van Beuzekom is in 2012 met zijn ruim 32 jaar ervaring Triple A assurantiĆ«n & hypotheken gestart. Inmiddels bestaat het team op de 2 vestigingen uit 9 personen. U kunt onze kantoren zo binnenlopen om uw zaken gewoon goed te regelen, of u nu particulier, ZZP’er of MKB-ondernemer bent.

Dick van Beuzekom

Ton van Setten

Lars van Beuzekom

Raymond Imbens