Vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst MKB (32 – 40 uur)

Ben jij op zoek naar een prettige en uitdagende werkplek met betrokken collega’s en kijk jij uit naar veel verantwoordelijkheden? Heb jij een commerciële instelling, ervaring met de zakelijke markt en houd je van aanpakken? Dan zoeken wij jou!

Verder ben jij in het bezit van een HBO-opleiding waarbij je affiniteit hebt ontwikkeld met de zakelijke markt. Je beschikt daarnaast over de Wft diploma’s Schadeverzekeringen Particulier & Zakelijk en Inkomen en de assurantiemarkt kent geen geheimen voor jou.

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je een veelzijdige functie. Je bent o.a. het aanspreekpunt voor cliënten en verzekeraars, draagt verantwoordelijkheid voor het uitbrengen van offertes, je verwerkt inkomende mutaties en ondersteunt de buitendienstmedewerkers en de directie. Je start binnen, maar het doel is om uiteindelijk naar buiten te gaan en als aanspreekpunt te fungeren voor cliënten, verzekeraars of professionals vanuit het MKB. Jouw focus ligt bij de klant, maar tegelijkertijd neem je verantwoordelijkheid voor de interne processen en denk je mee over hoe dezer verder te optimaliseren. Een afwisselende job met verantwoordelijkheid en mogelijkheden om te groeien. Bekijk het functieprofiel.

Over ons

Triple A assurantiën en hypotheken is een jonge dynamische organisatie en geeft haar klanten financiële energie. Dat doen wij door verzekeringsadvies en hypotheekadvies te geven dat nauwkeurig is afgestemd op de situatie van de klant. Persoonlijk, deskundig en zonder gedoe.
Triple A is onderdeel van Avant groep. Onze ruim 45 medewerkers leveren met hun kennis en ervaring klanten een uitgebreid pakket aan financiële services. Dat gaat van accountancy, audit, belastingadvies en ondernemersadvies tot salarisadministratie, MKB-financieringen, verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar vacatures@avantgroep.nl t.a.v. Sharon Bremmert.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.