Schade app

In samenwerking met de Oudewaterse bedrijven MZOEM Reclamebureau en Het Internetgilde, hebben wij de gratis smartphone app SEIN ontwikkeld. SEIN is één van de eerste onafhankelijke apps, waarmee u als klant makkelijk de meest voorkomende schades kunt melden bij de tussenpersoon.

SEIN staat voor Schade Eenvoudig INdienen en is te gebruiken voor zowel zakelijke, als particuliere schades. Gemelde schades worden door ons direct verwerkt en doorgestuurd naar de betreffende verzekeringsmaatschappij. Voorwaarde voor gebruik van de app is dat u klant bij ons bent. Voor motorrijtuigschades is dit eventueel niet verplicht, daar deze meldingen via het systeem van het Verbond van Verzekeraars gaan en dan direct bij de betreffende verzekeraar terecht komt.

De gratis app SEIN is voor Androïd en voor Apple beschikbaar. Wanneer u de hier onder staande QR-code scant, komt u direct bij de app in de betreffende app-store en kunt u deze downloaden. Ook kunt u zoeken op basis van Sein in de Google Play store of de Apple store.

Qr code schade app